CALITATE, NU CANTITATE.

Un studio modern ce oferă servicii specializate în metodele Pilates pentru a vă menține corpul în forma și a dobândi starea de bine pe care toți o merităm!

PILATES PE REFORMER

Dispozitivul Reformer vă permite să efectuați exerciții mai complexe pentru a vă corecta postura. Rezultatul? Mușchii flexibili, un tonus mai bun, un suport mai bun și o formă mult mai potrivită și vizibil atractivă.

MAT PILATES

Te va ajuta să îți dezvolți coordonarea și flexibilitatea! Corpul tău va fi tonifiat în profunzime și vei câștiga forță și stabilitate. Alege nivelul care ți se potrivește: începător, intermediar sau avansat

REFORMER TOWER

Nu vă fie frică de acest aparat doar pentru aspectul de tortură din epoca medievală. Este un element vertical cu o varietate de accesorii pentru o multitudine de exerciții.

ANTRENAMENT PERSONAL​

Obțineți rezultate optime cu ajutorul unui antrenor personal înalt calificat. Urmați un program de pregătire personalizat axat pe obiectivul dumneavoastră.​

HIGH LADDER BARREL

Construit pentru a rezista rigorilor unui antrenament dur, acesta integrează dimensiunile critice ale designului inițial al lui Joseph Pilates, incluzând o distanțare precisă a barelor de scări și conturul butoiului.

PROMISIUNEA
NOASTRĂ

PilatesFIT Studio a fost creat pentru acele persoane care își doresc să facă mișcare sub îndrumarea atentă a instructorilor personali, într-un loc unde se regăsește energia pozitivă, într-un spațiu unde confortul personal nu este deranjat de mulțime.

CLIENȚI & TESTIMONIALE:

Nu contează ce zi este, nu contează ocazia, important este să știi că în fiecare zi poți avea timp pentru tine, timp în care să faci ce îți dorești, ce este bine pentru tine – pentru trupul, sufletul și mintea ta, fără a fi egoistă. Și poți folosi zilele ca cea de astăzi să îți mai dăruiești ceva în plus.

La mulți ani Femeie!

Asta ne recomandă și Andreea Marin!

Scroll to Top