Regulament de funcționare & Politica noastră

Pentru o experienta cat mai placuta si intr-un mediu de siguranta, fiecare client trebuie să respecte întotdeauna aceste reguli așa cum vor fi modificate din când în când de către PilatesFIT Studio și care vor fi facute public pe site-ul www.pilatesfitstudio.ro și/sau în locatia studioului.

Programul de functionare

 • Studioul nostru e deschis Luni-Vineri intre 7am – 9 pm, Sambata 9am-4 pm doar pe baza de programari.
 • O sesiune de antrenament dureaza 55-minute si incepe la ora fixa.

Politica de rezervare

 • Avem spatii limitate pentru antrenamentele personale, de aceea pentru a va asigura ca beneficiati de ziua si ora preferata, rezervarea cat mai timpurie este ideala.
 • Studioul isi rezerva dreptul de a acorda prioritate in rezervari clientilor fideli si celor cu abonamente achizitionate.
 • In cazul unei urgente din partea instructorului ce nu poate ajunge la clasa, se va oferi ca optiune efectuarea clasei cu alt instructor, daca este posibil si se accepta, sau reprogramarea fara nici o alta penalitate.
 • Recomandam sosirea dumneavoastra cu cel putin 10 minute inainte inceperii clasei.
 • In cazul intarzierii, sesiunea se poate derula in continuare, insa se va termina la ora programata.

Anulare si Reprogramare

 • In situatia in care nu mai ajungeti la sesiunea programata avem rugamintea sa ne anuntati cu cel putin 4 ore inainte. Exceptie pentru clasele de Luni dimineata, anularea/reprogramarea se va face cel tarziu Duminica pana la miezul noptii.
 • Daca nu se respecta termenii de anulare/reprogramare, sedinta va fi considerate efectuata si dedusa din abonament.

Metode de plata

 • Platile se efectueaza de preferat inainte de inceperea sesiunii.
 • Ca metode de plata punem la dispozitie card bancar, cash la studio sau transfer bancar ( va rugam trimiteti o dovada a platii pentru aceasta metoda)
 • Factura se elibereaza la cerere.

Politica de returnare

 • Tranzactiile efectuate sunt nerambursabile.
 • Sedintele expirate sau nefolosite dintr un abonament nu sunt rambursabile.
 • Un abonament achitat poate fi suspendat din motive medicale pe baza unui certificate medical. In aceasta situatie, abonamentul isi poate extinde validitatea cu inca o luna.

Politica de Igiena

 • Va rugam sa folositi tavita de la usa pentru dezinfectarea pantofilor de strada. De asemenea pantofii de strada vor fi acoperiti cu botosei de protectie, amplasat la intrare.
 • La intrarea in incinta studioului clientul este rugat sa foloseasca dezinfectantul de maini amplasat la receptie, sau spalatul pe maini cu apa si sapun inainte de inceperea antrenamentului.
 • Prosoapele folosite se vor pune in cosurile special amplasate in vestiare.
 • Aparatele si accesoriile folosite sunt dezinfectate dupa fiecare utilizare de catre personalul nostru.

PilatesFIT studio isi rezerva dreptul ca la propria sa discretie sa refuze accesul oricarui client care poate fi suspectat din motive rezonabile ca avand o stare de sanatate considerata de catre personalul studioului ca fiind in detrimentul securitatii, sanatatii sau starii de bine a acestuia sau a oricarui alt client, daca este sub influenta alcoolului sau a altor substante toxice, sau daca acesta foloseste un limbaj agresiv la adresa personalului sau a altor clienti aflati in locatia noastra.

Regulament Intern de Functionare

 1. Clientilor le este interzis sa vina in studioul PilatesFIT cu antrenori personali din afara care nu fac parte din echipa PilatesFIT. Clientii vor efectua antranemente doar cu colaboratorii (Antrenori Personali) si personalul aprobat de PilatesFIT.
 2. Clientilor li se interzice utilizarea în cadrul studioului a unui limbaj neadecvat sau ofensator precum și orice tip de violenţă fizică şi/sau verbală, atât faţă de ceilalţi clienti, cât şi faţă de personalul PilatesFIT. Clientii care sunt nemulțumiţi de serviciile PilatesFIT trebuie să faca o reclamatie scrisa adresata catre managementul PilatesFIT pe adresa email office@pilatesfitstudio.ro
 3. In incinta studioului este interzisă publicitatea de orice fel precum şi împărţirea de broşuri sau alte mesaje de marketing precum și vanzarea de produse de orice fel, fara aprobarea din partea management PilatesFIT.
 4. Fumatul şi folosirea tutunului nu sunt permise în incinta studioului. Accesul sub influenta alcoolului, drogurilor, stimulentelor, sedativelor/substantelor halucinogene sau substantelor ilegale sau unor altor asemenea substante sau consumul acestora in studio, precum si comercializarea/vanzarea acestora, este interzisa. Clientii ar trebui sa fie constienti de faptul ca antrenamentul fizic sub influenta unor asemenea substante pot afecta capacitatea de a desfasura activitati sportive si pot avea consecinte deosebit de grave asupra sanatatii lor.
  • În cazul în care clientul a incalcat regulamentul de mai sus aliniatul 4, PilatesFIT studio va avea dreptul de a rezilia abonamentul, (conform art. 1553 Cod Civil), caz în care preţul abonamentului sau orice parte a acestuia va fi reţinut de către PilatesFIT cu titlul de daune prestabilite.
  • În cazul în care clientul a săvârşit vreuna dintre faptele menţionate la articolul de mai sus, acesta urmează să fie îndepărtat imediat din incinta studioului, aplicându-i-se totodată şi interdicţia de a mai intra in studio.
 5. Clientilor le este interzis sa depoziteze peste noapte sau perioade indelungate, obiecte personale in vestiarele studiolui. Clientii sunt singurii responsabili pentru bunurile personale. Toate vestiarele se vor goli dupa utilizare. Bunurile personale sau orice alte bunuri gasite in vestiare sau in incinta studioului, vor fi pastrate intr-un spatiu de depozitare. Personalul PilatesFIT nu are obligatia de a asigura paza bunurilor personale ale clientilor. PilatesFIT studio este exonerată de orice răspundere pentru pierderea, deteriorarea (totală sau parţială) sau pentru furtul bunurilor personale ale clientilor, pe perioada cât aceştia se află în incinta studiolui.
 6. Este strict interzisă expunerea părţilor intime ale corpului de către clienti sau invitatii acestora in sala de antrenament si zonele de receptie.
 7. Clientii sunt obligaţi să poarte echipament sportiv adecvat pe tot parcursul antrenamentului. Este interzisă accesul in studio cu pantofi de stradă, fara a fi acoperiti cu cipici protectori.
 8. Din motive de securitate, este strict interzisă deţinerea / posesia de către clienti sau de către invitaţii acestora a oricăror arme (inclusiv arme de foc, arme cu gaz, spray-uri paralizante sau arme cu electrosocuri), în incinta studioului.
 9. PilatesFIT nu va fi responsabil pentru eventualele accidentări sau vătămări de orice natură suferite de copiii minori ai clientilor în interiorul studioului.
 10. Orice sugestie, reclamație, plângere, sesizare sau solicitare din partea clientilor se va trimite pe email office@pilatesfitstudio.ro
Scroll to Top