Politica de confidentialitate Pilates Fit Studio

Echipa PilatesFIT studio respecta dreptul dumneavoastra la viata privata.

Aceasta politica de confidentialitate este menita sa va informeze cu privire la modul in care prelucram datele cu caaracter personal in cadrul activitatii noastre.

Operatiunile de prelucrare de date respecta normele in vigoare in materia protectiei datelor cu caracter personal din Regulamentul UE 2016/679 si directiva 95/46/CE – GDPR.

Calitatea de operator de date o are societatea comerciala ECOLIFE CONSULTING SRL, avand sediul in Ilfov Otopeni, strada Steaua Rosie 31, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/3827/30.08.2019, CIF RO35008775.

1. Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal:

Avem nevoie de datele de contact pentru a va transmite informatii legate de clasele pe care le frecventati, eventuale modificari de program. Fiecarui client ii este creata o fisa individuala , care este accesibila doar personalului cu atributii exprese in acest sens.

Misiunea noastra este de a imbunatatii calitatea vietii, incurajand stilul de viata sanatos si activ.  Utilizam imagini surprinse in fotografii si video din timpul antrenamentelor de pilates cu scop de promovare si marketing a studioului precum si a serviciilor noastre. Aceste imagini sau fragmente inregistrate sunt utilizate in mediul online pe care le administram – website, Facebook, Instagram, Google MyBusiness, Youtube.

PilatesFITstudio se obliga sa nu afiseze materiale care ar putea afecta imaginea clientilor si sa nu divulge identitatea  persoanelor care apar, fara acordul acestora. Intrucat respectam dreptul la imagine al tuturor clientilor nostril, consimtamantul pentru prelucrarea acestor date poate fi retras oricand, fara a fi afectata in vreun fel calitatea serviciilor pe care le furnizam. Pentru aceasta ne puteti trimite email la office@pilatesfitstudio.ro si vom intreprinde demersurile necesare pentru indepartarea imaginilor din mediul social.

Dorim sa fim in permanenta in contact cu clientii nostri, pretuim transparenta informatiilor si cautam sa ne imbunatatim serviciile. Atunci cand un utilizator publica un comentariu pe retelele noastre de socializare, reactioneaza la postarile noastre sau distribuie mai departe, noi avem acces la datele personale disponibile in mediul social.

2. Divulgarea si transferul datelor cu caracter personal:

Nu vom divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal  unei societati comerciale sau organizatii terte care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct.

Putem dezvalui anumite date cu caracter personal in cazul in care suntem obligati prin lege, daca primim o solicitare de la o autoritate sau institutie publica abilitata in acest sens.

Aceasta politica de confidentialitate a fost actualizata pe 20.07.2020 si va fi revizuita ori de cate ori este necesar, conform prevederilor in vigoare. Orice actualizare va deveni publica.