PERSONAL TRAINER

IRINA VIȘAN

„Când lucrez cu corpul uman lucrez cu cea mai rafinata piesă de artă.’’

DATA NAȘTERII

16 decembrie 1984

DESPRE MINE

Sportul face parte din viata mea de la varsta de 7 ani. Sunt aproape 30 de ani de cand activitatea sportiva mi-a conturat frumosul drum pe care l-am parcurs pana la aceasta varsta.

Metoda Pilates m-a cucerit in urma cu 8 ani cand am inceput sa practic acest tip de miscare in scopul recuperarii dupa minunatii si istovitorii ani petrecuti in lumea sportului de performanta. Timpul a trecut, pasiunea a devenit profesie si astfel se implinesc 5 ani de cand am inceput sa predau acesta minunata metoda care imbina si armonizeaza perfect mintea si corpul.

MESAJUL MEU

Imi doresc sa fiu alaturi de tine pe drumul care te va conduce spre cea mai buna versiune a ta. Metoda Pilates detine acea magie  care ne ajuta sa impletim fizicul si mentalul intr-un mod foarte placut si ne conduce spre o stare de bine care se reflecta in toate aspectele vietii.

CERTIFICATE

Personal Trainer, Wellzon Fitness Academy

Pilates Matwork Instructor, Move On Pilates Academy

Medical Taping Concept, International Academy Fysiotape Netherlands,

Medical Taping in Sport, Advanced Proffesional, Fysiotape Academy

Netherlands,

Tehnician Nutritionist – ABC Fitness

CE SPUN CLIENȚII

PROGRAMARE ONLINE

IRINA VIȘAN - PERSONAL TRAINER

Profită de avantajele campaniei noastre de antrenamente

Fii mai puternic decât scuzele tale / Succesul se obține când pregătirea & oportunitatea se întâlnesc / Urmează-ți rutina mereu / Mănâncă sănătos pentru a avea mușchi puternici / O dieta echilibrată face corpul tău sănătos / Nu te teme, fă primul pas / Nu pune niciodată o limită de vârstă viselor tale