PERSONAL TRAINER

CRISTINA PREDA

Setează intenția, prinde aripi și zboară. Abia când o să ajungi sus vei vedea cât de frumos este propriul zbor! Corpul nostru este construit să se miște, să fie fluid și să transmită ceea ce gândim.

DATA NAȘTERII

13 august 1986

DESPRE MINE

Pasionată de mișcare în orice formă, am simțit nevoia să mă dedic unei discipline care să educe în mod constant corpul și mintea. Am descoperit metoda Pilates în 2015 și de atunci practic conștiincios acest sport.

MESAJUL MEU

Corpul simte diferit în fiecare zi fiind în permanență conectat cu emoțiile noastre. Există mișcări pe care le poți face și care te pot echilibra în interior. De aceea îmi place să ofer oamenilor antrenamente personalizate și funcționale, armonizate cu stările subtile ale ființei noastre.

CERTIFICATE

Atestată internațional în Pilates de către Fitness Scandinavia, mi-am valorizat cunoștințele prin participarea la diferite workshopuri de Mobilitate, Corex&Postural, clase private de Pilates susținute în străinătate. În prezent urmez școala de Pilates Balanced Body și transmit pasiunea pentru Reformer tuturor persoanelor curioase și dornice să își construiască un antrenament complet, fizic și mental. Certificat atestat de către bodyART School România pentru BodyART.

CE SPUN CLIENȚII

"Am avut o sesiune minunată cu Cristina în această seară. Atât de primitoare și atât de perfect adaptată nevoilor mele. Mă simt minunat acum și mă voi întoarce din nou peste câteva zile. De asemenea, studioul este frumos. Sunt încântată că am găsit acest studio în București ".
Rose

PROGRAMARE ONLINE

CRISTINA PREDA - PERSONAL TRAINER

Profită de avantajele campaniei noastre de antrenamente

Fii mai puternic decât scuzele tale / Succesul se obține când pregătirea & oportunitatea se întâlnesc / Urmează-ți rutina mereu / Mănâncă sănătos pentru a avea mușchi puternici / O dieta echilibrată face corpul tău sănătos / Nu te teme, fă primul pas / Nu pune niciodată o limită de vârstă viselor tale

Scroll to Top