PERSONAL TRAINER

CRISTIAN DODAN

‘’Doar noi suntem raspunzatori de sanatatea noastra’’

DESPRE MINE

Sunt un om care a facut un pas important, un pas pe care nu este niciodata prea tarziu sa-l faci. Am trecut de la o viata sedentara la o viata activa, sanatoasa si cu multe alte beneficii. Dintre toate disciplinele sportive incercate, Pilates-ul m-a provocat cel mai tare, pentru ca nu antrenezi doar corpul, antrenezi si mintea.

MESAJUL MEU

Fii atent la fiecare aspect din viata ta. Corpul este vehiculul cu care mergi prin lume, adu-l la Pilates si impreuna il vom pastra in cea mai buna conditie.

CERTIFICATE

Am absolvit cursurile academiei Move ON

Instructor Pilates Mat Basic & Advanced

Instructor Pilates Reformer

Fisio Pilates

CE SPUN CLIENȚII

"Am avut o sesiune minunată cu Cristian în această seară. Atât de primitoare și atât de perfect adaptată nevoilor mele. Mă simt minunat acum și mă voi întoarce din nou peste câteva zile. De asemenea, studioul este frumos. Sunt încântată că am găsit acest studio în București ".
Rose

PROGRAMARE ONLINE

CRISTIAN DODAN - PERSONAL TRAINER

Profită de avantajele campaniei noastre de antrenamente

Fii mai puternic decât scuzele tale / Succesul se obține când pregătirea & oportunitatea se întâlnesc / Urmează-ți rutina mereu / Mănâncă sănătos pentru a avea mușchi puternici / O dieta echilibrată face corpul tău sănătos / Nu te teme, fă primul pas / Nu pune niciodată o limită de vârstă viselor tale